Често задавани въпроси

Сигурни ли са моите данни? Какво се случва с тях?

Вашите анкети и получени отговори са си изцяло ваши. Survey.bg не предоставя под никаква форма или поради никаква причина данни на своите потребители на трети лица. Survey.bg предлага SSL защита за увеличаване сигурността на вашите данни.

Мога ли да платя само за няколко месеца?

Да. Survey.bg предлага месечни и годишни планове. Можете да изберете срока на избрания план по време на закупуването му.

Предлагате ли корпоративни отстъпки?

Да. Предлагаме отстъпки за повече от 10 потребителя от една и съща организация. Моля свържете се с нас за повече информация.

Трябва ли да подписвам договор?

Не. Survey.bg не ви обвързва с договори и ви позволява да използвате услугата по ваше усмотрение. При регистрация вие се съгласявате с нашите общи условия.

Какви форми на плащане приемате?

Survey.bg приема кредитни карти, PayPal или банков превод.

Мога ли да сменям планове?

Да. Можете да сменяте планове по всяко време. Ако преминавате към по-висок план, ще трябва да доплатите за разликата. Ако към по-нисък, ще ви възстановим разликата (само при годишни планове).

Какво се случва, когато съм на план СРЕБЪРЕН или ЗЛАТЕН и ми изтече планът?

Вие автоматично ще бъдете прехвърлени на безплатния ни план. Всички ваши данни ще ви се пазят. Всички активни анкети ще бъдат деактивирани.

Имате други въпроси?

Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси, а дори и да помогнем за създаване на вашето проучване. Моля свържете се с нас.

Регистрация