Удовлетвореност на служителите

Какво мислят вашите служители?

По-щастливите служители са по-продуктивни, а благосъстоянието на колектива е от решаващо значение за успеха на вашата компания. Демотивирани служители могат да повлияят на морала на цялата работна сила, което води до намаляване на общата производителност. Компании от всякакви мащаби могат да се възползват от анкети на удовлетвореността на служителите, тъй като талантът е един от най-важните активи във вашия бизнес.

Но как да откриeте скритите проблеми? Как да провеждате периодично проучвания на удовлетвореността на служителите, без да харчите много пари за традиционните консултантски агенции за човешки ресурси? Или още по-лошо – да загубите ценно време в разпространяване и четене на хартиени анкети?

Нашата мощна машина за онлайн анкети ви дава възможност ефективно да проучите удовлетвореността на служителите и да определите точно областите, които се нуждаят от вашето внимание. Например, можете да получите ценна обратна връзка от служителите по отношение на вашата кадрова политика, бонусна програма, фирмена култура, управление на фирмата или Удовлетвореност от работата. И всичко това чрез нашите мощни инструменти за онлайн проучвания на минимална цена.

Създайте своя анкета или използвайте един от нашите експертни шаблони за оценяване удовлетвореността на служителите. Нашият модерен инструмент за анализ ще ви позволи да оцените сложни данни и да генерирате детайлни доклади, готови да бъдат приложени на практика.

Един инструмент, много предимства, минимални разходи.

Виж примери: