Обратна връзка чрез вашия уебсайт

Вашият уебсайт за ефективни маркетинг проучвания

Услугите на уебсайта ви са дигитална „входна врата” към вашата компания. В много случаи това е възможност за клиентите да влязат не само в контакт с вашата фирма, но и да си закупят онлайн продукт или услуга. Поради това от огромно значение е вашият сайт да работи ефективно и експедитивно.

Вашата цел трябва да е следната: позволете на потребителите да имат лесен и рационален достъп до сайта, а понякога е желателно да има и външна гледна точка, за да се достигне до най-интуитивния метод. Със Survey.bg вие може да научите кои от вашите клиенти посещават интернет страницата ви и използват функциите й, както и кои се опитват да осъществят целите си.

Мислете креативно, когато създавате вашата интернет анкета за „обратна връзка”. Помислете добре когато включвате в нея демографски въпроси в рамките на общата функционалност и използвайте „обратната връзка”, за да разберете коя точно е вашата целева аудитория. Това ще ви позволи да създадете изключително ефективно съдържание и функционалност на уебсайта.

Със Survey.bg, вие може да публикувате вашите анкети директно на уебсайта и да „уловите” на момента посетителските отзиви. Проведете имейлна кампания или такава в социалните медии, за да таргетирате по-голяма аудитория и да увеличите броя на отговорилите. Нашата онлайн платформа за проуване ви позволява да получите полезна информация и да приложите статистически методи за анализ, с които да извлечете необходимите ви данни.

Виж примери: