Уеб-формуляр за кандидатстване за работа

По-ефективно събиране на кандидатури за работа

Кажете „сбогом“ на дните, когато кандидатите изпращаха мотивационни писма и автобиографии на скучен HR- имейл адрес. С уеб-формулярите за кандидатстване за работа, кандидатите могат да предоставят цялата информация, от която имате нужда, чрез лесен за използване онлайн формуляр. От малки фирми до големи корпорации, компаниите откриват, че уеб-формулярите за кандидатстване са най-прекият и ефикасен начин за събиране на кандидатури за дадена позиция.

Вместо да ограничавате потенциалните кандидати само до автобиография и мотивационно писмо, вече можете да задавате въпроси, които предоставят повече информация от еднообразното изброяване на предишен трудов опит. Със Survey.bg, можете да създадете персонализирани анкети, които са от практическо значение за конкретната позиция. Логическите връзки насочват кандидатите към конкретното проучване, а могат дори да включват изображения или видеоклипове за работното място.

Всички отговори се събират в един лесен за използване интерфейс. Използвайте умни статистически алгоритми за премахване на неквалифицирани кандидати и никога повече не губете време за безполезни интервюта. Нашият онлайн инструмент за изследвания ви помага да стартирате успешни кампании за набиране на кадри.

Виж примери: