Обратна връзка от мобилни приложения

Обратна връзка от мобилни приложения

Ако искате да останете конкурентноспособен на пазара за мобилни приложения, трябва непрекъснато да правите подобрения и актуализации на всяка нова апликация. Има много конкуриращи се помежду си приложения на пазара, но само някои, които предоставят реални ползи на потребителите, могат да бъдат успешни. Обаче от къде може да сте сигурни, какво точно трябва да бъде променено? Или какви функции на вашето приложение привличат реално клиентите, така че наистина да си струва да инвестирате повече ресурси в него? Статистиките за информационния поток и за потребителско приложение са един източник на информация: със Survey.bg вие вече можете да сте една крачкапред другите и директно да попитате вашите потребители :"Какво имате да ни споделите? Какво реално може да подобрим?"

Обратната връзка от мобилните приложения е от голяма полза за предприемачи, дизайнери и продуктови мениджъри, тъй като те трябва да са запознати своевременно с всички въпроси, които възникват по време на използването или одобряването на дадена услуга. Подобни проблеми могат да доведат до спад в продажбите и слаби рейтинги в магазините за мобилни приложения, което прави „обратната връзка” от мобилните приложения изключително важна.

С резултатите, генерирани от нашата онлайн платформа за проучвания, вие може да съберете информация и да използвате подробни анализи, за да стоите винаги една крачка напред и да предотвратитенегативните клиентски отзиви. Филтрирайте резултатите по потребителско име, устройство или локализация и съберете данни от изминали впечатления посредством вашите анкети. След като съберете повече информация от „обратната връзка” на потребителите, вие ще може да направите приложение, което отговаря точно на нуждите на вашата целева аудитория.

Виж примери:

Създай свое проучване