Многопрофилни абонаменти позволяват на различни отдели да правят независими проучвания в една организация

Различни проучвания, независими едно от друго и реализирани от съвсем различни отдели в дадена организация, но в рамките на един-единствен абонамент са вече достъпни в Survey.bg. Така с един абонамент могат да се създадат множество профили за провеждане на проучвания – за екипите по маркетинг, човешки ресурси, продажби и др. Всеки от тях може да осъществи неограничен брой проучвания – според нуждите си – без интерференция с изследователските дейности на другите отдели.

Новата функционалност е породена от търсенията и предпочитанията на редица наши клиенти. Затова Survey.bg вече позволява на потребителите да осигуряват достъп до системата и за други, допълнителни потребители, които да използват платформата за свои проучвания. Това е възможно в рамките на един-единствен абонамент. Тези допълнителни потребители получават всички предимства на Златния план – неограничен брой анкети, отговори и редица функции за по-ефективни проучвания.

Свобода за различните отдели

Чрез новата функция могат, например, да се създават самостоятелни профили за отделите по маркетинг, човешки ресурси, продажби, сервиз и др. Титулярът на абонамента може да добави допълнителни потребители – свои колеги или служители – към един или няколко от тези екипи. Така служители от различните отдели могат да създават, разпространяват и анализират анкети според нуждите на своята специфична дейност в рамките на организацията. Всичките им проучвания се възползват от всички функции на Златния ни план.

Служителите във всеки екип могат да имат достъп до анкетите, създадени в дадения профил. В същото време между отделните профили няма взаимодействие. Така например отдел маркетинг няма достъп до анкетите на отделите за човешки ресурси, продажби и др.

Централизирана администрация

При многопрофилните абонаменти титулярът на абонанента е и негов администратор и има пълен контрол над платформата за проучвания. Той управлява всички екипи и служители, както и техните проучвания и данни. Администраторът има пълен достъп до всички анкети, всички получени отговори и отчети.

Ползи за организациите

  • единен поглед върху цялостната база проучвания, които се извършват в организацията: администраторът може да проследява и контролира всички изследователски кампании, както и съответните данни, генерирани в организацията;
  • лесен преглед и пълен достъп до всички анкети, създадени от служителите, заедно с получените отговори и съответните отчети;
  • гъвкав и мощен начин за сътрудничество при създаването и анализирането на анкети;
  • възможност за разпределение на служители по екипи (пр. маркетинг, продажби, ИТ): дава възможност за сътрудничество при създаването и анализирането на анкети във всеки екип: например всички служители от отдел маркетинг могат да имат достъп до всички анкети и резултати в своя екип;
  • всички служители получават достъп до ползите на Златния план; това ефективно намалява стойността за всеки допълнителен служител, на когото се осигуряват права за достъп.

За кого са подходящи многопрофилните абонаменти?

  • организации, в които повече от един служител извършва проучвания;
  • организации, които желаят да имат достъп до анкетите, създадени от своите служители, и данните, получени от тези служители;
  • организации, които искат да намалят своите разходи за проучвания, като предоставят възможност на повече служители да използват Златния план на Survey.bg;
  • потребители, които да желаят да работят съвместно с други за създаване и анализ на проучвания.

Функцията вече е налична без допълнителен разход за всички наши потребители, които са на годишен златен план.

Често задавани въпроси

Какви са ограниченията за броя потребители за един акаунт? – Потребителите на Златен план могат да създадат до 10 профила в рамките на един абонамент. Отделно от тях функционира профилът на администратора.

Ако се нуждаете от повече потребители, моля свържете се с нас на [email protected].

Какво представлява администраторът на плана? –  След като потребителят закупи своя Златен абонамент, той получава администраторски права, което му позволява да управлява всички профили в рамките на абонамента. Единствено администраторът има право да добавя нови профили, да включва потребители, да създава екипи, да назначава и премахва различни права. Администраторът има достъп до всички анкети, отговори и данни, създадени в отделните профили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.