Оценка 360-градуса обратна връзка

Ефективни оценки на служители

360-градусова обратна връзка е метод, чрез който се събират отзиви за представянето на служителя от мениджъри и подчинени. Разнообразието от гледни точки ще ви позволи да разберете какъв е приносът на служителите за вашата организация и ще ви разкрие области за подобрение, на които трябва да обърнете внимание.

В много случаи, този вид проучвания служат като фокусна точка за анализ и оценка на изпълнението на служителите. За да се съберат идеи ефективно, трябва да се предоставят разнообразни въпроси насочени към различни нива на организацията, включени в проучването. Използвайки нашия мощен онлайн инструмент за проучвания, вие можете лесно и ефективно да създавате персонализирани проучвания за 360-градусова обратна връзка.

Използвайте широк спектър на видове въпроси, персонализирайте проучването с вашата марка и лого, приложете комплексната логика на нашия продукт, и изпратете анкетата към вашия екип с едно кликване на бутон. Нашият лесен за използване интерфейс ви позволява да правите внушителни изследвания, без да сте технологичен гений или опитен статистик.

Също така, нашите онлайн проучвания предлагат богата гама от въпроси и достъп до предварително направени експертни шаблони за 360-градусова обратна връзка.

След като сте събрали данните от вашите служители, можете да генерирате отчети чрез нашите съвременни инструменти за анализ. С нашата онлайн платформа за научни изследвания, разбирате работата на вашите таланти лесно, бързо и изключително рентабилно. Ние ви предлагаме действителни резултати на една ръка разстояние.

Виж примери: